تحقیق ویندوز سرور 2003

تحقیق ویندوز سرور 2003 تحقیق ویندوز سرور 2003

دسته : کامپیوتر و IT

فرمت فایل : word

حجم فایل : 63 KB

تعداد صفحات : 81

بازدیدها : 331

برچسبها : ویندوز سرور 2003 تحقیق کامپیوتر

مبلغ : 4000 تومان

خرید این فایل

دانلود تحقیق ویندوز سرور 2003 از معرفی تا نصب

تحقیق ویندوز سرور 2003

بخشهایی کوتاه از متن ابتدایی هر یک از شش فصل تحقیق

فصل اول : معرفی ویندوز سِرور 2003

ویندوز سرور 2003 نسبت به ویندوز 2000 گام بزرگی به جلو محسوب می شود. برای مدیران شبکه های ویندوز NT هم این نگارش جدید سیستم عامل مایکروسافت آن قدر ابزار و کنترل های مدیریتی زیادی را به ارمغان آورده است که آنها را از ادامه کار با NT منصرف می کند.

ویرایش های ویندوز سرور 2003

* ویندوز سرور 2003 ویرایش standard

* ویندوز سرور 2003 ویرایش enterprise (نگارش های 32 و 64 بیتی)

* ویندوز سرور 2003 ویرایش datacenter

* ویندوز سرور 2003 ویرایش web server

ویرایش standard

ویرایش standard ویندوز سرور 2003 برای اغلب شبکه ها مناسب است. این ویرایش، چندپردازشی متقارن (SMP) چهارراهه و 4 گیگابابت RAM را پشتیبانی می کند. از ویرایش استاندارد می توان برای میزبانی network load balancing (ولی نه cluster services) و terminal server استفاده کرد.

فصل دوم : نصب و روش های آن

مدل های نصب

ویندوز سرور 2003 را در شرایط بسیار مختلفی می توان نصب کرد. از نصب یک کپی از سیستم عامل بر روی کامپیوتری با یک درایو سخت پارتیشن بندی نشدۀ نو گرفته تا ارتقای یک نگارش قبلی یک سیستم عامل ویندوز.

ارتقا

با ارتقای درجا، تنظیمات فعلی، از جمله اَکانت کاربران و گروه ها، پروفایل ها، درایوهای اشتراکی، سرویس ها و جوازها حفظ می شوند. فایل ها و برنامه های نصب شده بر روی سیستم، از جمله تنظیمات رجیستری، آیکون های میز کار و پوشه ها نیز حفظ می شوند، اما این بدان معنی نیست که این برنامه ها الزاماً با ویندوز سرور 2003 سازگارند.

نصب کامل

در نصب کامل، هیچ چیزی، از جمله تنظیمات رجیستری، سرویس ها، پوشه ها و فایل های غیرمربوط، از سیستم عامل قبلی باقی نمی ماند. نصب کامل تضمین می کند که همه کامپیوترهای ویندوز سرور 2003 در خط پایۀ خاصی قرار می گیرند.

فصل سوم : سرویس مسیریابی و دستیابی از راه دور (RRAS)

سرویس مسیریابی و دستیابی از راه دور (RRAS) همیشه برای بسیاری از مدیران یک فناوری جذاب و در عین حال پیچیده بوده است. RRAS سرویس گیرنده های راه دور را قادر می سازد تا به منابع شبکۀ شما وصل شوند و از آنها استفاده کنند، و به این ترتیب مرزهای فیزیکی محیط شبکه را پشت سر می گذارد. RRAS همچنین راهی را برای وصل کردن منابع شبکه در اختیار می گذارد تا کاربران بتوانند به منابع شبکه ها که در غیر این صورت نامتصل می بودند دست یابند.

RRAS یک سرویس پُربار است که شامل پشتیبانی برای به اشتراک گذاری یک اتصال اینترنت، شماره گیری سرویس دهنده، مسیردهی اطلاعات از یک شبکه به شبکۀ دیگر، محافظت از داده ها از طریق استفاده از یک شبکۀ خصوصی مجازی (VPN)، و بسیاری چیزهای دیگر می باشد. در این فصل مروری خواهیم داشت بر فناوری هایی که RRAS در اختیار می گذارد و توضیح خواهیم داد که چگونه می توانید راه حل های مناسبی را برای محیط شبکه ویندوز سرور 2003 خود بیابید و مدیریت کنید.

فصل چهارم : معرفی دایرکتوری فعال

مفهوم دایرکتوری فعال

خدمات دایرکتوری پایگاه داده ای است که اطلاعات آن در یک هرم و با سلسله مراتب مشخص منظم شده اند و دایرکتوری فعال، خدمات دایرکتوری شبکه ویندوز است که ساختار سلسله مراتبی (hierarchical) برای پیاده سازی و مدیریت ناحیه به وجود می آورد. دیرکتوری فعال فضای نام

(name space) دارد که کاربران کاتالوگ ها و دامنه ها، گروه های کاربر، کامپیوترها، چاپگرها و خط مشی های امنیتی در یک پایگاه داده در آن قرار می گیرند. هر آیتم، مانند یک کاربر یا گروه را شیء دایرکتوری فعال می نامند.

ساختار سلسله مراتبی و درخت مانند دایرکتوری فعال باعث می شود اشتراک گذاری منابع در ساختار ناحیه آسان تر شود. همچنین اضافه کردن ناحیه جدید به درخت کار ساده ای است که مقیاس دایرکتوری فعال را انعطاف پذیر می کند.

فصل پنجم : خدمات نام ناحیه (DNS)

مروری بر سرورهای DNS

خدمات نام ناحیه (DNS) یک ساختار سلسله مراتبی (هرمی شکل) پدید می آورد که توسط آن نام های کامل ناحیه (FQDN)، نام های میزبان و نام های دیگری را به آدرس های IP نسبت می دهد. نامگذاری در DNS ممکن است به صورت نام های آشنا و روزمره یا آدرس های منطقی (آدرس های IP) باشد. مثلا هنگامی که در پنجره آدرس مرورگر وب عبارت Microsoft.com را تایپ کنید، یکی از سرورهای DNS که روی شبکه اینترنت قرار دارد یک نام FQDN (نام Microsoft.com) را به آدرس IP سایت Microsoft web نسبت می دهد.

فصل ششم : پروتکل پیکربندی پویای میزبان (DHCP)

آشنایی با DHCP

پروتکل پیکربندی پویای میزبان (DHCP) به شما اجازه می دهد آدرس های IP را به صورت پویا به کامپیوترها وسایل جانبی روی شبکه اختصاص دهید. آدرس های IP از مخزنی از آدرس های تهیه شده و به کامپیوترها اختصاص داده می شوند. اختصاص آدرس IP به صورت دائم یا موقت خواهد بود. وقتی این مساله را در نظر بگیرید که باید به هر کامپیوتر مشتری، آدرس IP ماسک زیر شبکه و آدرس دروازه اختصاص دهید، درمی یابید که احتمال خطا در اختصاص آدرس ها بسیار بالا است.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید