پایان نامه سختی و مقاومت بتن اسفنجی و اتوکلاو در مقابل ترک خوردگی

پایان نامه سختی و مقاومت بتن اسفنجی و اتوکلاو در مقابل ترک خوردگی پایان نامه سختی و مقاومت بتن اسفنجی و اتوکلاو در مقابل ترک خوردگی

دسته : عمران

فرمت فایل : word

حجم فایل : 6328 KB

تعداد صفحات : 49

بازدیدها : 290

برچسبها : مقاومت بتن بتن اسفنجی اتوکلاو ترک خوردگی

مبلغ : 7000 تومان

خرید این فایل

دانلود پروژه تحقیقاتی رشته عمران - پایان نامه سختی و مقاومت بتن اسفنجی و اتوکلاو در مقابل ترک خوردگی

پروژه تحقیقاتی رشته عمران - پایان نامه سختی و مقاومت بتن اسفنجی و اتوکلاو در مقابل ترک خوردگی

بخشهایی از متن پروژه

بتن اسفنجی اتوکلاو، از جمله مصالح ساختمانی سبک وزن با ویژگی های گرمایی قابل توجه می باشد که این روزها کاربرد گسترده ای دارد. استحکام و تغییر شکل فیزیکی این مصالح ساختمانی جدید توسط مؤلفان بسیاری مورد تحقیق و بررسی قرار گرفته است. رفتار مکانیکی مشخص این بتن را می توان بر اساس ساختار پر منفذ و ویژه آن به شکل نیمه کمی بیان کرد. اغلب نتایج اخیر و به ویژه تأثیر میزان رطوبت روی ویژگی های مصالح در پی برگزاری کنفرانس بین المللی تألیف شد. کتاب شناسی جامعی در مورد تحقیق روی بتن اسفنجی اتوکلاو علاوه بر این جلد، منتشر شد. ثابت شده است که مکانیک ترک خوردگی، ابزار قدرتمندی در مهندسی سازه است. رویکردهای متفاوتی برای رفع محدودیت ها در مکانیک ترک خوردگی یکسانی حفّل وجود دارد که در ساختار های بتنی معمولی برده شده است. تا به امروز، پارامترهای مکانیک ترک خوردگی برای بتن اسفنجی اتوکلاو تعیین و منتشر شده است. می توان این طور فرض کرد که افزایش محل ترک خوردگی در بتن اسفنجی اتوکلاو دارای پیچیدگی بسیار کمتری در مقایسه با تخریب ساختار کامپوزیت در اثر تحمل بار است. بنابر این، استفاده از مکانیک ترک خوردگی، روش خوابی برای معادله و بررسی مطالعه و بررسی میزان افزایش محل ترک خوردگی و پخش آن در المان های سازهای و یا در مصالح بنایی ساخته شده از بلوک های بتن اسفنجی اتوکلاو است. از این رو، نتایج حاصل از تحقیقات آزمایشگاهی برای تعیین میزان سختی 3 نوع متفاوت از بتن اسفنجی اتوکلاو در مقابل ترک خوردگی ارائه خواهد شد.

عایق کردن سازه در مقابل شدت زلزله

اصل اساسی در مورد نیروهای زمین لرزه در سازه ها این است که زمین می لرزد و به اجبار این لرزش در پی ساختمان حرکت می کند که اینرسی آن باعث می شود در همان جایی که بود، باقی بماند که نتیجه آن جمع شدن نیروهای عظیم است. ایده اصلی در ایزولاسیون زمین لرزه، جدا کردن پِی ساختمان از لزرش زمین است طوری که ساختمان کم و بیش در فضایی باقی بماند که در اصل کانون نوسان و لرزش زمین در زیر آن قرار داشته است و عایقی برای جدا کردن این قسمت از شدت زلزله به کار برده شود. چالش اصلی در ایزولاسیون زمین لرزه، نحوه ی ایجاد نیروی بازگرداننده برای برگرداندن سازه به موقعیت اصلی آن با وجود لرزش و حرکت زمین است. اگر ساختمانی روی یاطاقانهای ساچمه ای نصب می شد، پس از وقوع زلزله، در وسط خیابان مشاهده می شد و کمی اختلال در عبور و مرور ایجاد می کرد نه اینکه باعث خسارت به اموال دیگری و خراب کردن ملک شخصی کس دیگری شود که ساختمان خراب شده ای را در حیاط خانه اش می یابد. روش جدید ایزولاسیون زمین لرزه، پاندول اصطکاک نامیده می شود که از بشقاب های فلزی به شکل دقیق برای حمل وزن سازه در نقطه تحمل بار استفاده می کند که دچار لغزش می شود. وقتی سازه در اثر زلزله به اطراف حرکت می کند، در میان عایق می لغزد و به خاطر شکلی که این بشقابهای فلزی دارند، نیروی جاذبه زمین سازه را به نقطه اصلی آن باز می گرداند. وزن سازه و این بشقابها در تماس با هم دارای اصطکاک خاصی هستند که موجب جذب انرژی زمین لرزه و تبدیل لرزش زمین به حرکت پاندولی سازه می شود. این نوع وسایل کاربرد وسیعی در گوشه و کنار جهان از جمله سان فرانسیسکو شامل ترمینال بین المللی فرودگاه بین المللی سان فرانسیسکو و مقاوم سازی پُل بنیشیا مارتینز داشته است.

فهرست مطالب پروژه

چکیده

مقدّمه

روند انجام آزمایش

نتایج

مهندسی زلزله

دفتر بازرسی ساختمان

جدول لرزه نگاری: جدول بزرگترین لرزه های ثبت شده از وقوع زلزله در جهان

مدل ساختمانی که در اثر زلزله، لرزش می یابد

ایزولاسیون زمین لرزه

تالار شهر سان فرانسیسکو: پروژه مقاوم سازی دربرابر زلزله در مقیاس عظیم

رفتار ساختمانی بتن آرمه با فیبر فولادی تحت فشار محوری

مصالح مورد استفاده

قالب ریزی نمونه های آزمایش

آزمایش

رفتار CFRC

منحنی تنش- تغییر شکل نسبی CFRC

نتیجه گیری

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید